Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си Алфа 146 2.0 Ти Кажете нещо повече за този звяр

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купих си Алфа 146 2.0 Ти Кажете нещо повече за този звяр

Купех е наскоро и искам да питам колегите сас такав мотор дали са доволни от нея.Иначе частите са скъпи вече разбрах като смених ремъци и ролки и дадох 400 лв.
    Благодаря на всики колеги.
    Кайете ми варвят ли добре харчат ли,често ли се развалят.

==============================
    ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА.
    Не се пускат теми за едно и също в повече от един раздел!
    Пише се на КИРИЛИЦА
    Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Прочети това:
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... b68a80c374
    146 1.6 Boxer '96

Comment

Амм каквто да ти кажа за колата,бегачка си от всякъде моята гори 11 в града ама без да и подавам много Иначе със натискане 13 е зависи дори колко ти е тежък крака Много е стабилна по завоойте само натискаи газта,че иначе ако влизаш със спирачки в тях ще напълниш някои храсти И Умната как я караш защото много върви,от личен опит ти казвам
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Мерси за отговора
        Ако има някои от Пловдив такава кола да ми пише мойе и да СЕ ВИДИМ НА омв

Колега пиши не кирилица задължително
        Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Колеги някои знае ли какжо озна4ава това " Ti" на моята алфа
          Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Turizmo Internazionale
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ейй тея Ti станаха по-масови от голф 3, бе

Иначе сериозно, честито колега! Със здраве да си я търкаляш и да не слушаш кви глупости може да ти наговори Владу, ако случайно ти се намеси в темата Виж бате Мъро може да го слушаш

Едит: Е преди малко видях, че вече я продаваш тая кола Защо, ако не е тайна?
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Защото аз сам е вкарал за продаване .Никога несам харесвал Алфа ромео и не е харесвам.Иначе колата е перфектна но Алфа ако ме разбираш какво искам да кажа
                Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Първоначално публикувано от Vankata85
                  Защото аз сам е вкарал за продаване .Никога несам харесвал Алфа ромео и не е харесвам.Иначе колата е перфектна но Алфа ако ме разбираш какво искам да кажа
                  Ами не те разбирам какво искаш да кажеш Аз не съм имал оплаквания от моята. Иначе ти много италиански коли ли си карал
                  А би ли направил бартер на тази 'перфектна алфа' за един раздрънкам голф например? Просто ми е интересно, нищо лично, не се заяждам, нямам голф за оферта
                  Сори за офтопика може, ако искаш на лично, че да не омазваме темата

Иначе успех с продажбата! Дано попадне в някой ценител, който да и се радва!
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Re: Купих си Алфа 146 2.0 Ти Кажете нещо повече за този звяр

Първоначално публикувано от Vankata85
                    Купех е наскоро и искам да питам колегите сас такав мотор дали са доволни от нея.Иначе частите са скъпи вече разбрах като смених ремъци и ролки и дадох 400 лв.
                    Благодаря на всики колеги.
                    Кайете ми варвят ли добре харчат ли,често ли се развалят.
                    Кво ти пук, а нали е Алфа, нали я продаваш............ше изкараш за немска
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

Колега нямаш оплаквания а карал ли си немска кола например Audi A3
                      Golf 4 и така нататак .Да карал сам италиански Fiat bravo HGT голям боклук 5 цилиндров драгел.Много варвял ,пални глупости ,Алфите били бегачки само незнам защо на Богурище невидях нито една.Наи доволен сам от Astra GSI C20XE имам такава и сам очарован от варвене динамика издаргливост подрагка,затова че колега немиговори за италианските коли
                      Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Виг година на италианска кола и цената и и пробваи да си купиш немска на неините години за теяпари и ти гелая успех.
                        Кайи защо италианските са по евтини щото сигурно са по хубави.
                        Вие квото имате тва хвалите поне не лайете хората бадете реалисти.
                        С твоита от вас до кафето ли ходиш / то за тва и се кефиш тиолкова.
                        Аиде няма се заяйдам колега караи си алфа аз си фаля Други марки но не и Alfa
                        Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Нямам против Alfite но ме ядоса колегата.На другите колеги им се извинявам .Продалгаваите да пишете за Алфичките
                          Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

А случайно да знаеш на Божурище коя кола пада под 11 сек без Нитро май е само една па на всичкото отгоре е Италиянска бах тоа кенеф без нитро дава 10.6 е друго си е Астрата и Голфа

П.С.чакам отговор на въпроса
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Що пък трябва да се заяждаме с човека сега, дошъл е да пита за мнение, независимо че е малко неуместно. Астрата верно си върви ама всичко е въпрос на вкус Аз лично Опел никога не бих си купил, виж ако е с двигател от Алфа например ...
                              Виж Алфата ...

Comment

Working...
                              X